Taxi op Dubai Airport // overzicht prijzen en WiFi

Taxi op Dubai Airport // overzicht prijzen en WiFi

Een taxi op Dubai Airport is zo geregeld. Zowel op Dubai Int. Airport als op Al Maktoum Airport kun je het telefoonnummer +971 (0) 4 208 0808 bellen, of een taxi naast de arrivals hal aan te houden. Apart: de taxi’s met roze kenmerken hebben vrouwelijke bestuurders. Wel leuk: met een beetje geluk heb je een taxi met WiFi. De Dubai Taxi Corporation heeft 500 taxi’s op Dubai Airport uitgerust met gratis WiFi.

Een taxi vanaf het vliegveld naar de Dubai Mall is 15 kilometer rijden en zal ongeveer zo’n 15 euro kosten. Wil je bijvoorbeeld een taxi vanaf het vliegveld naar het Jumeirah Beach Hotel? Dat is 25 kilometer en kost dus zo’n 20 euro. Dit is inclusief vliegveld toeslag en de prijs per kilometers. Let op: dit zijn wel schattingen!

Bekijk wat jouw taxi vanaf Dubai Airport kost.

[important]Let op: neem cash geld mee en betaal de taxi’s in de lokale valuta. Pinnen kan gewoon na aankomst op het vliegveld.[/important]

Taxi op Dubai Airport

De taxi’s wachten 24 uur per dag en 7 dagen per week op klanten uit de terminal. Volg de borden met ’taxi’, en vanaf elke terminal van Dubai Airport kom je dan uit bij de taxistandplaats. Dit geldt zowel voor Dubai Int. Airport als voor Al Maktoum Airport. De prijs per kilometer is iets minder dan 2AED (zo’n 50 eurocent), en er is een 25 AED (circa 6,50 euro) toeslag voor het vliegveld. Let op: je moet cash betalen, en dan ook nog in de lokale valuta: de dirham. Dit is heel belangrijk, aangezien er geen mogelijkheid is op creditcard betalingen in een taxi op Dubai Airport.

Slimmer: online vergelijken

Nog slimmer is om de taxi online te vergelijken. Je kiest de beste of goedkoopste uit en dan rijdt deze voor op het moment dat je aankomt. Een superdeluxe service die niet eens zoveel geld hoeft te kosten! Vergelijk slim met Taxi2Airport en heb ook geen gedoe met het hebben van contant geld, aangezien hij online is betaald! Je krijgt de voucher 24 uur van tevoren. Hier staan alle gegevens van de chauffeur zodat je contact met hem kunt opnemen, mocht dat nodig zijn. Bekijk hier wat jouw taxi vanaf Dubai Airport kost.